Author Topic: forum website issues?  (Read 619 times)

floyd111

  • W116 Addict
  • ****
  • Posts: 2,605
  • W116 drama student
  • Location: taiwan
forum website issues?
« on: 28 July 2020, 03:46 AM »
Am I the only one to see half a page of weird code on top of  every page? ::)

nathan

  • W116 Addict
  • ****
  • Posts: 1,735
  • Location: perth, western australia
Re: forum website issues?
« Reply #1 on: 28 July 2020, 04:45 AM »
I dont know what you are talking about...
Deprecated: Function create_function() is deprecated in /nfs/c01/h01/mnt/10022/domains/forum.w116.org/html/Sources/Subs.php on line 1088

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /nfs/c01/h01/mnt/10022/domains/forum.w116.org/html/Sources/Subs.php on line 1130

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /nfs/c01/h01/mnt/10022/domains/forum.w116.org/html/Sources/Subs.php on line 1179

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /nfs/c01/h01/mnt/10022/domains/forum.w116.org/html/Sources/Subs.php on line 1195

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /nfs/c01/h01/mnt/10022/domains/forum.w116.org/html/Sources/Subs.php on line 1214

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /nfs/c01/h01/mnt/10022/domains/forum.w116.org/html/Sources/Subs.php on line 1225

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /nfs/c01/h01/mnt/10022/domains/forum.w116.org/html/Sources/Subs.php on line 1299

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /nfs/c01/h01/mnt/10022/domains/forum.w116.org/html/Sources/Subs.php on line 1310

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /nfs/c01/h01/mnt/10022/domains/forum.w116.org/html/Sources/Subs.php on line 1386

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /nfs/c01/h01/mnt/10022/domains/forum.w116.org/html/Sources/Subs.php on line 1485

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /nfs/c01/h01/mnt/10022/domains/forum.w116.org/html/Sources/Subs.php on line 1510

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /nfs/c01/h01/mnt/10022/domains/forum.w116.org/html/Sources/Subs.php on line 1547

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /nfs/c01/h01/mnt/10022/domains/forum.w116.org/html/Sources/Subs.php on line 1578

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /nfs/c01/h01/mnt/10022/domains/forum.w116.org/html/Sources/Subs.php on line 1589
6.9 79 #6436
6.9 79 #6290
6.9 79 #6181
6.9 78 #4764
6.9 77 #3096
6.9 76 #1741
6.9 76 #0902
6.9 75 #0018

Berggreen

  • Newbie
  • Posts: 8
  • W116 Enthusiast
  • Location: Gentofte, Denmark
Re: forum website issues?
« Reply #2 on: 28 July 2020, 05:04 AM »
Am I the only one to see half a page of weird code on top of  every page? ::)

I see it too....

daantjie

  • W116 Addict
  • ****
  • Posts: 1,970
  • W116 Enthusiast
  • Location: Vancouver, BC, Canada
Re: forum website issues?
« Reply #3 on: 28 July 2020, 08:10 AM »
Yup same here
Daniel
1977 450 SEL 6.9 - Astralsilber

ptashek

  • W116 Addict
  • ****
  • Posts: 1,934
  • W116 owner
  • Location: Ireland
    • History of ZV9485
Re: forum website issues?
« Reply #4 on: 28 July 2020, 08:49 AM »
I think Mforcer is one of the owners of the site, you guys may want to let him know. I'd happily help tracing the bug, but I've no such privileges here :)
1993 "Pearl Blue" W124 280TE
1988 "Arctic White" W124 200T
1979 "Icon Gold" W116 450SE (history, resto)

nathan

  • W116 Addict
  • ****
  • Posts: 1,735
  • Location: perth, western australia
Re: forum website issues?
« Reply #5 on: 29 July 2020, 06:27 AM »
Mforcer is THE owner and creator, but admittedly, I think he may have moved his 116 long ago!  hats off to him for funding the site ongoing. 
6.9 79 #6436
6.9 79 #6290
6.9 79 #6181
6.9 78 #4764
6.9 77 #3096
6.9 76 #1741
6.9 76 #0902
6.9 75 #0018

ptashek

  • W116 Addict
  • ****
  • Posts: 1,934
  • W116 owner
  • Location: Ireland
    • History of ZV9485
Re: forum website issues?
« Reply #6 on: 29 July 2020, 07:58 AM »
I've offered to help keeping the lights on a couple of times, for free, but never heard back. I guess  whoever runs the site is OK with the way things work, or just doesn't want some random schmuck from a far-away country on the wrong side of the globe involved :)
1993 "Pearl Blue" W124 280TE
1988 "Arctic White" W124 200T
1979 "Icon Gold" W116 450SE (history, resto)

UTn_boy

  • W116 Addict
  • ****
  • Posts: 1,292
  • Chrome Bundts & bundts with white walls are a sin!
  • Location: knoxville, tn
Re: forum website issues?
« Reply #7 on: 29 July 2020, 03:43 PM »
In addition to the code writing everyone is seeing I can no longer see any pictures, either. 
1966 250se coupe`, black/dark green leather
1970 600 midnight blue/parchment leather
1971 300sel 6.3, papyrus white/dark red leather
1971 280sel Black/black leather
1973 300sel 4.5, silver blue metallic/blue leather
1976 280s astral silver/blue MB Tex

robertd

  • Vintage
  • ***
  • Posts: 623
  • Classic Chrome
  • Location: Bellarine Peninsula Victoria Australia
    • SIVLER OVER BLUE
Re: forum website issues?
« Reply #8 on: 29 July 2020, 06:39 PM »
IS THIS THE END?
116   1978 450SEL 6.9 #  4848
116   1979 450SEL  6.9 # 5884
116   1979 450SEL  6.9 # 6225  SOLD
116   1978 450SEL  6.9 # 5128  SOLD
116   1979 450SEL  6.9 # 5884  SOLD
116   1974 450SEL  DJet

goldacre

  • Classic
  • **
  • Posts: 237
  • Location: KD WA
Re: forum website issues?
« Reply #9 on: 29 July 2020, 11:25 PM »
Quote
IS THIS THE END?

Hope not  :'(

Was having logging in issues due to Hotmail not accepting redo password email (amen to GMail) issues so definitely around last year  :-*

G

12/1979 450 SEL 136K on clock (museum piece)
12/1986 Lotus Esprit Turbo 87K on clock 'Darling, look what Q has brought for us, isn't it nice' :)

UTn_boy

  • W116 Addict
  • ****
  • Posts: 1,292
  • Chrome Bundts & bundts with white walls are a sin!
  • Location: knoxville, tn
Re: forum website issues?
« Reply #10 on: 31 July 2020, 01:54 AM »
Are the people that created this forum site even still alive and/or well? 
1966 250se coupe`, black/dark green leather
1970 600 midnight blue/parchment leather
1971 300sel 6.3, papyrus white/dark red leather
1971 280sel Black/black leather
1973 300sel 4.5, silver blue metallic/blue leather
1976 280s astral silver/blue MB Tex

daantjie

  • W116 Addict
  • ****
  • Posts: 1,970
  • W116 Enthusiast
  • Location: Vancouver, BC, Canada
Re: forum website issues?
« Reply #11 on: 31 July 2020, 09:54 AM »
If it's a case of $ to make the site get up to full speed again I would be willing to make a Paypal contribution to whomever needs the funds to upgrade the site.  I know other forums use "Xenforo" or such as their platform, like for example the 500e board, they run a tight ship over there as well.
Unfortunately I have 0 tech skills so cannot help there ::)
Daniel
1977 450 SEL 6.9 - Astralsilber

UTn_boy

  • W116 Addict
  • ****
  • Posts: 1,292
  • Chrome Bundts & bundts with white walls are a sin!
  • Location: knoxville, tn
Re: forum website issues?
« Reply #12 on: 01 August 2020, 08:06 PM »
If it's a case of $ to make the site get up to full speed again I would be willing to make a Paypal contribution to whomever needs the funds to upgrade the site.  I know other forums use "Xenforo" or such as their platform, like for example the 500e board, they run a tight ship over there as well.
Unfortunately I have 0 tech skills so cannot help there ::)

The 500E board needs to lighten up.  They run that forum like a communist country.  If they're not careful they'll fold like the M-100 forum did. 
1966 250se coupe`, black/dark green leather
1970 600 midnight blue/parchment leather
1971 300sel 6.3, papyrus white/dark red leather
1971 280sel Black/black leather
1973 300sel 4.5, silver blue metallic/blue leather
1976 280s astral silver/blue MB Tex

PosedgeClk

  • Enthusiast
  • *
  • Posts: 63
  • From Sea to Shining Sea
  • Location: Atlanta
Re: forum website issues?
« Reply #13 on: 01 August 2020, 08:08 PM »
My guess is that this forum is run on a machine that runs several other websites. It is likely that someone upgraded some packages and got a new version of PHP which doesn't work with this version of SMF.
1979 450SEL 6.9

ptashek

  • W116 Addict
  • ****
  • Posts: 1,934
  • W116 owner
  • Location: Ireland
    • History of ZV9485
Re: forum website issues?
« Reply #14 on: 02 August 2020, 06:18 AM »
Your guess is most likely right, given the site is hosted by an Australian hosting provider called Synergy Wholesale (and runs on top of Amazon AWS).  They're also the official registrar for the w116.org domain. The registry seems to be valid until March 2029, so at least that won't be an issue for a while :)

1993 "Pearl Blue" W124 280TE
1988 "Arctic White" W124 200T
1979 "Icon Gold" W116 450SE (history, resto)