News:

www.W116.org
The #1 resource for our W116! Established 2004

Main Menu

Error message?

Started by daantjie, 28 October 2019, 10:35 AM

daantjie

Anybody else get this screen on the landing page of the forum?
Daniel
1977 450 SEL 6.9 - Astralsilber

rumb

I've had that off and on for a while, mostly when looking at the manuals.  Just started for landing page. I just follow thru and saw an option to add a permanent exception.  The SSL certificate probably needs something, but I think browser updates are getting more picky.
'68 250S
'77 6.9 Euro
'91 300SE,
'98 SL500
'14 CLS550,
'16 AMG GTS

ptashek

The site certificate expired a couple days ago, hence the (warranted) panic mode in modern browsers.

Admins need to renew it, and life will be good again.
1993 "Pearl Blue" W124 280TE
1988 "Arctic White" W124 200T
1979 "Icon Gold" W116 450SE

Peter

Yes I'm getting this error too  >:(

floyd111


Type17

Yes, my browser says it expired 8 days ago (which was 27th October).
[URL=[url="https://i.imgur.com/QRyIPJ5.jpg%5DMy"]https://i.imgur.com/QRyIPJ5.jpg]My[/url] 1976 350SE W116 in Silbergrün[/URL]

slfan

Also getting the same message.
1978 - 450SEL 6.9 - 3170
1978 - 450SEL 6.9 "Parts Car" - 2973

ptashek

Do we know who runs the site? Any of the active members? All I was able to find out is that the domain is registered to someone in Victoria, and doesn't expire until 2023 or so.

I'd be happy to help out with day to day running of the site if the powers to be are interested.
1993 "Pearl Blue" W124 280TE
1988 "Arctic White" W124 200T
1979 "Icon Gold" W116 450SE

admin

Oops :o

Should be fixed now, and not reliant on me renewing the certificate every 3 months or so.

floyd111

Indeed.. Would maybe be nice for the admin/owner to step out from the shadows and into the limelight.. ;)